Soc in delegatia israeliana asteptata la Simleu: Primarul a facut atac de cord

Magazin Salajean 27 ianuarie 2011 0

Soc in delegatia israeliana asteptata la Simleu: Primarul a facut atac de cord

O schimbare de ultima ora a survenit in delegatia din Israel ajunsa in aceste zile la Simleu Silvaniei pentru a marca aici, impreuna cu autoritatile locale si judetene, Ziua Internationala a Holocaustului. Dat fiind ca primarul orasului israelian Petach-Tikva, Itzhak Ohayan a suferit un atac de cord, el a fost inlocuit in cadrul delegatiei de presedintele Consiliului Local din Petach-Tikva, senior membru Shalom Kotler.

Ziua Internationala a Holocaustului (27 ianuarie, n.r.) va fi marcata astazi la Simleu Silvaniei, de autoritatile locale si judetene, in prezenta Excelentei Sale, ambasadorul Israelului in Romania, Dan Ben-Eliezer, si a unei delegatii de oameni de cultura si de afaceri din Israel.

Evenimentul este organizat de Primaria Simleu Silvaniei si de Muzeul Memorial al Holocaustului din Romania, orasul de sub Magura primind pentru a doua oara vizita ambasadorului Israelului in Romania. Daca anul trecut sub Magura ajungea fostul ambasador, David Oren, de aceasta data pe meleaguri simleuane se afla actualul ambasador pe care statul Israel il are in Romania, Dan Ben-Eliezer.

Din pacate, desi era asteptat la Simleu si primarul orasului israelian Petach-Tikva, Itzhak Ohayan, acesta a fost nevoit sa renunte la vizita din cauza unor probleme medicale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »