Slujbe pentru 61 de şomeri sălăjeni

Andreea Vilcovschi 23 ianuarie 2013 2
Slujbe pentru 61 de şomeri sălăjeni

Doar 16 agenţi economici din judeţ sunt interesaţi să facă angajări. Potrivit informaţiilor furnizate de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, pe piaţa muncii din judeţ sunt disponibile 61 de slujbe, în confecţii, servicii, industria alimentară şi industria lemnului. Aproape jumătate din totalul locurilor de muncă sunt puse la bătaie în industria confecţiilor. În ceea ce priveşte firmele din domeniul serviciilor, acestea vor să încadreze 24 lucrători, în timp ce oferta din industria alimentară cuprinde opt posturi. În industria lemnului este disponibil un singur loc de muncă.
În continuare, cei mai căutaţi sunt muncitorii necalificaţi, acestora oferindu-li-se 24 de slujbe.
Pentru absolvenţii de studii superioare aflaţi în căutarea unui loc de muncă, oferta cuprinde doar trei joburi: şef autobază la Transurbis, contabil-şef la Direcţia Silvică şi coordonator în materie de sănătate şi securitate în muncă, la Energobit Prod.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. stefan cel mare 23 ianuarie 2013 at 17:07 - Reply

    trebuie sa se verifice ce munca necalificata se doreste pentru ca patronii sunt excroci si angajeaza personal necalificat pe o munca calificata

  2. unu 25 ianuarie 2013 at 11:51 - Reply

    patroni promit la angajare un lucru iar dupa angajare nici vorba de ce promit .nu respecta orele de munca .la cati am lucrat pina in prezent la toti este la fel.nu se incadreaza cu plata la timp sau mai rau trebuie tu ca angajat sa cerii salariul sa te rogi sa te plateasca pt munca depusa!!orele de munca peste norma nu platesc de loc.nu intocmesc fisa postului conform cerintelor exacte .nu se respecta nimic din contractul de angajare.de frica de a nu fii datii afara angajatii prefera sa taca si inghit pina se gaseste ceva de munca pe piata fortei de munca.acesta este crudul si durerosul adevar!!

Lasa un Raspuns »