Site pentru autostopistii salajeni

Magazin Salajean 31 martie 2010 0

Site pentru autostopistii salajeniSalajenii care au treaba la Cluj-Napoca, dar nu au la indemana un mijloc de transport, nu mai trebuie sa piarda vremea pe marginea drumului, la ia-ma nene. O echipa de tineri a realizat un portal pe internet – www.masinaplina.ro – ce vine in sprijinul persoanelor care vor sa calatoreasca ieftin dintr-o localitate in alta. Autostopistii au posibilitatea sa selecteze singuri ofertele soferilor, iar acestia din urma pot gasi pasageri, pentru a-si reduce din cheltuielile de transport. Va oferim un sistem rapid si sigur, prin care puteti si dumneavoastra sa calatoriti << cu masina plina >>. Pe langa asta, dorim, impreuna cu dumneavoastra, sa participam la protejarea mediului inconjurator prin reducerea emisiilor poluante si a noxelor, spun proprietarii portalului.

Cele mai multe oferte ale soferilor se refera la curse pe ruta Cluj-Napoca – Zalau si retur. Nu sunt neglijati nici cei care au drum spre Targu-Mures, Ploiesti, Jibou, Oradea, Bistrita, Brasov, Satu Mare ori Baia Mare.

Prima cursa prin acest sistem a avut loc la finele saptamanii trecute, pe ruta Cluj-Napoca – Jibou. Utilizatorul Tardman si-a postat anuntul pe site-ul nostru si a calatorit cu masina plina. Dana_farcas, iszabella si eliza, utilizatoare ale site-ului, au luat legatura cu Tardman, iar la ora 18.00 s-au intalnit si au calatorit impreuna pe traseul Cluj-Napoca – Jibou, au mai precizat proprietarii site-ului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »