Sistemul de sustinere a examenului pentru permisul de conducere a fost modificat

Magazin Salajean 25 septembrie 2008 0

Sistemul de sustinere a examenului pentru permisul de conducere a fost modificatServiciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV), apartinand Institutiei Prefectului Judetului Salaj, face cunoscut faptul ca, incepand cu 30 septembrie, se va schimba sistemul de examinare pentru proba teoretica sustinuta in vederea obtinerii permisului de conducere. Astfel, incepand de marti, 30 septembrie, examinarea teoretica a candidatilor se va efectua pe calculator, intr-o sala special amenajata, situata la sediul Institutiei Prefectului. De asemenea, pentru candidatii programati in perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2008, sustinerea probei teoretice va avea loc zilnic, intre orele 8-13.

Tot in prima saptamana, pentru candidatii programati in perioada 6-10 octombrie 2008, examenul teoretic se va sustine intre orele 13-19, dupa cum urmeaza: in 30 septembrie – se vor prezenta la examen persoanele programte in data de 7 octombrie; 1 octombrie – se vor prezenta cei programati in data de 8 octombrie; 2 octombrie – se vor prezenta cei programati in data de 9 octombrie; 3 octombrie – se vor prezenta cei programati in data de 10 octombrie; candidatii programati in data de 6 octombrie, se pot prezenta pentru sustinerea examenului in oricare zi doresc in intervalul 30 septembrie – 3 octombrie 2008, intre orele 13-19.

Pentru evitarea aglomeratiei, SPCRPCIV recomanda candidatilor sa se prezinte la sediul Institutiei Prefectului cu maximum 15 minute inainte de ora comunicata de directorii scolilor de soferi. Toti candidatii declarati admisi la proba teoretica vor fi programati pentru sustinerea probei practice la o saptamana (7 zile calendaristice) de la data sustinerii probei teoretice.

Persoanele planificate pentru sustinerea examenului teoretic dupa data de 13 octombrie 2008 se pot prezenta pentru sustinerea probei in orice zi doresc, dar nu mai tarziu de data comunicata in momentul depunerii dosarului, intre orele 9-15.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »