Sinistratii din Almasu vor locui in baraci

Magazin Salajean 2 iulie 2012 0

Sinistratii din Almasu vor locui in baraci  Un numar de 12 familii din comuna Almasu, ale caror case au fost distruse complet in urma inundatiilor din 10 iunie, vor putea locui in baraci (module, n.r.) care le vor fi asigurate de administratia locala. In prima faza, va putea fi rezolvata situatia a sapte din aceste familii (totalizand 36 de persoane), pentru care Primaria Almasu va achizitiona doua baraci, in fiecare din acestea putand locui maxim patru familii.

Reprezentantii Institutiei Prefectului Salaj s-au aflat, ieri, intr-o vizita de lucru in comuna Almasu, pentru a identifica o cale de rezolvare a situatiei nefericite in care au ajuns 12 familii (60 de persoane, n.r.) ale caror case au fost distruse complet in urma inundatiilor din 10 iunie.

Purtatorul de cuvant al Institutiei Prefectului Salaj, Oana Ciobanu, ne-a declarat ca, dupa vizita in teren si analizand situatia sinistratilor care de la inundatii incoace locuiesc in Caminul cultural din Almasu, s-a stabilit ca vor fi avute in vedere sapte familii, totalizand 36 de persoane. Pentru acestea trebuie gasita rezolvare in cel mai scurt timp posibil, iar varianta la care s-au oprit autoritatile judetene si administratia locala este asigurarea unor locuinte de necesitate, sub forma unor module (baraci, n.r.) de genul celor amplasate pe santiere, spre uzul muncitorilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »