Sindicatul Pensionarilor din Salaj – dupa 20 de ani

Magazin Salajean 28 septembrie 2010 0

Sindicatul Pensionarilor din Salaj - dupa 20 de aniAproximativ 400 de pensionari din judetul Salaj sunt invitati sa participe la actiunile desfasurate de conducerea Sindicatului Liber al Pensionarilor (SLP) Salaj, organizate in 1 octombrie, de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice. Tot in aceasta zi, sindicalistii pensionarilor sarbatoresc 20 de ani de la infiintarea Federatiei Nationale a Sindicatelor Pensionarilor din Romania.

Presedintele SLP Salaj, Ilie Gorgan, a declarat ca activitatile de vineri, ocazionate acestei sarbatori, vor avea loc in sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor (CCS) Zalau. Am acordat 400 de invitatii pensionarilor din intreg judetul pentru a participa la sarbatorirea acestei zile importante din viata persoanelor varstnice. Programul manifestarilor va incepe la ora 14.30 cu prestatia Fanfarei Promenada, pe platoul din fata CCS Zalau. Programul festiv va lua startul la ora 15, unde vor fi prezentate istoria si semnificatia Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice. Dupa acest moment, se vor citi mesajele de felicitare ale autoritatilor judetene. Important de mentionat este ca anul acesta se implinesc 20 de ani de activitate a SLP Salaj, organizatie care se numara printre cei trei membri fondatori ai Federatiei Nationale a Sindicatelor Pensionarilor din Romania. Astfel, in cadrul festivitatii vor fi acordate diplome aniversare membrilor fondatori ai sindicatului, diplome pentru membrii actuali, precum si diplome pentru autoritatilor judetene, a declarat Ilie Gorgan.

Urmeaza dupa aceste momente un spectacol artistic sustinut de copiii de la CCS Zalau, precum si concerte de muzica populara sustinute de solisti de valoare, printre care se numara si Grigore Grigorut si orchestra. Bineinteles, finalul programului nu putea fi incoronat altfel decat cu o mica gustare si nelipsitul pahar de tuica.

Potrivit sursei citate, la aceste manifestari dedicate Zilei Internationale a Persoanelor Varstnice sunt invitati sa participe toti pensionarii din judet, nu doar cei care au primit invitatii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »