Sindicalistul

Magazin Salajean 3 octombrie 2007 0

Sindicalistul

Alegeti AG2R Fond de pensii!

Este fondul dumneavoastra de pensii!

Stimati colegi,

Calitatea dumneavoastra de membri ai CNS Cartel ALFA va ofera avantajul de a putea beneficia de serviciile de administrare si fructificare a banilor dumneavoastra pentru pensia privata dar si de serviciul de acordare a pensiei dupa perioada de cotizare, oferite de compania AG2R Fond de pensii.

In conditiile in care legea administrarii fondurilor private de pensii are inca lacune majore care diminueaza mult gradul de securitate si sansele de viabilitate ale sistemului pilonului II de pensii, CNS Cartel ALFA a dorit sa se asigure ca banii de pensii ai membrilor sai vor fi bine administrati, cu costuri minime si ca, la sfarsitul perioadei de cotizare, se vor intoarce la participanti sub forma unei pensii suplimentare de calitate si sigure. Demersului confederatiei i s-a alaturat confederatia patronala UGIR 1903.

Dupa analiza atenta a experientei in administrarea si acordarea de pensii private precum si a ofertelor de parteneriat facute de mai multe companii care intentionau sa intre pe piata romaneasca de pensii private, CNS Cartel ALFA si UGIR 1903 au ales Compania franceza AG2R (formata de patronatele si sindicatele franceze).

In urma parteneriatului celor trei institutii a fost creata compania AG2R Fond de pensii.

AG2R Fond de pensii va administra Fondul de pensii ALFA adica, prioritar, banii de pensii ai membrilor CNS Cartel ALFA si ai salariatilor societatilor comerciale ce au calitatea de membru UGIR 1903, dar va fi deschisa tuturor lucratorilor din Romania. Criteriul esential dupa care CNS Cartel ALFA a ales AG2R a fost acela ca AG2R garanteaza distribuirea de pensii catre participanti, dupa incheierea perioadei de cotizare.

CNS Cartel ALFA sfatuieste si recomanda tuturor membrilor sai sa aleaga AG2R Fond de pensii, fondul de pensii creat special pentru ei.

AG2R are o experienta de aproape 60 de ani in administrarea si distribuirea pensiilor private. In prezent, AG2R are 5 milioane de cotizanti si plateste deja pensii pentru alte 2,7 milioane de pensionari din Franta si din alte peste 70 de tari.

AG2R Fond de pensii va propune un comision de administrare mai mic cu cel putin 10 la suta decat plafonul maxim stabilit de lege si va mentine comisionul mai mic cu 10 la suta decat plafonul maxim actual chiar si in conditiile in care legea va ridica plafonul maxim al comisionului.

AG2R Fond de pensii va plasa banii dumneavoastra in instrumente financiare cu grade risc progresiv in scadere, in acord cu varsta pe care fiecare dintre dumneavoastra o are.

AG2R Fond de pensii va ofera transparenta: veti fi informati, direct, prin scrisoare postala, cu privire la contul dumneavoastra si, de asemenea, veti avea posibilitatea de a va verifica on-line (pe baza unui sistem cu nume de utilizator si parola) situatia exacta a contului personal. Mai mult, CNS Cartel ALFA si UGIR 1903 vor avea membri in Consiliul de administratie si in Consiliul de supraveghere ale companiei si vor putea controla constant situatia fondului si a plasamentelor.

Alegeti AG2R Fond de pensii!

Este fondul dumneavoastra de pensii!

Cu stima,

Bogdan Iuliu HOSSU,

presedinte CNS Cartel ALFA

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »