Simpozion de Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca

Magazin Salajean 29 aprilie 2010 0

Simpozion de Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca

Pentru a marca Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca – 28 aprilie, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Salaj, in colaborare cu TenarisSilcotub, au organizat, ieri, un simpozion in sala de conferinta a hotelului Severus. La eveniment au fost invitati sa participe inspectorii de munca din cadrul ITM Salaj, reprezentanti ai societatii colaboratoare, precum si responsabili in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM) din firmele salajene.

Scopul acestui simpozion a fost prezentarea riscurilor emergente si noile forme de prevenire intr-o lume a muncii in schimbare, in special, cu privire la noile echipamente de lucru performante. Au luat cuvantul directorul coordonator al ITM Salaj, Daniela Biris, Tiberiu Erdei, noul manager regional privind SSM TenarisSilcotub, precum si directorul de productie al TenarisSilcotub, Giusepe Randazzo.

Securitatea si sanatatea in munca este prioritara pentru companie, pentru imbunatatirea conditiilor de munca, de igiena si comportament al angajatilor. Am investit in cursuri si echipamente pentru instruirea personalului in domeniul SSM. Intentia noastra este de a va arata cum gestionam acest domeniu in cadrul companiei pentru asigurarea locului de munca al tuturor angajatilor, a mentionat Giusepe Randazzo. Si inspectorul pe domeniul SSM din cadrul ITM Salaj, Andrei Ciuca, a subliniat importanta sigurantei mun-citorilor la locul de munca, prin respectarea normelor in vigoare, dar si prin instruirea acestora.

Totodata, a prezentat un scurt istoric privind Ziua Internationala a Securitatii si Sanatatii in Munca. A doua parte a evenimentului a constat intr-o vizita la TenarisSilcotub, pentru prezentarea laboratoarelor si centrului de departamente ale companie. Programul simpozionului s-a incheiat cu o masa festiva oferita de organizatori.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »