Si politistii plang cateodata…

Magazin Salajean 4 februarie 2008 0

Un autoturism al Politiei a fost implicat intr-un eveniment rutier, produs pe raza municipiului Zalau, care s-a soldat cu pagube materiale.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Salaj, Tincuta Dumuta, accidentul a avut loc vineri, in jurul orei 12. Conducand autoturismul marca Logan, cu numarul de inmatriculare B-52-WBU, pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalau, mai precis in zona Postei centrale, agentul de politie Marza Ionut a schimbat directia de mers a masinii fara sa se asigure. Autoturismul se afla pe prima banda de circulatie, cand politistul a sesizat ca, din sens opus, se apropia un autoturism fara numere de inmatriculare. In acel moment, intentionand sa intoarca autoturismul si sa plece in urmarirea masinii suspecte, agentul de politie a pornit semnalele luminoase ale masinii si a intrat pe banda a doua, insa fara sa se asigure. Astfel, inevitabilul s-a produs: masina politiei a fost lovita, in partea stanga, de un autoturism care circula regulamentar pe banda respectiva.

Cei doi conducatori auto au fost testati cu aparatul alcooltest, rezultatele dovedind ca nici unul nu consumase bauturi alcoolice. Cat despre autorul moral al evenimentului rutier, in speta soferul care conducea masina fara numere de inmatriculare, nimeni nu stie nimic. Se pare ca acesta s-a facut nevazut, in conditiile in care politia nu a mai putut sa-i ia urma.

De retinut faptul ca politistul Marza Ionut se afla in timpul executarii misiunilor de serviciu, insa pentru implicarea sa in acest eveniment rutier va fi sanctionat contraventional.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »