Sesiune de informare privind promovarea securitatii si sanatatii in IMM-uri

Magazin Salajean 20 septembrie 2011 0

Sesiune de informare privind promovarea securitatii si sanatatii in IMM-uri

Sala de conferinte a Hotelului Porolissum din Zalau va fi, joi, gazda sesiunii de informare a angajatorilor si reprezentantilor lucratorilor din intreprinderile mici si mijlocii si promovare a bunelor practici de securitate si sanatate in munca. Aceasta actiune este organizata de Inspectia Muncii in calitate de autoritate nationala in domeniu, in colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Salaj, si reprezinta o continuare a Programului PHARE Romania-Austria in implementarea legislatiei armonizate in domeniul securitatii si sanatatii in munca in intreprinderile mici si mijlocii.

Potrivit inspectorului sef al ITM Salaj, Daniela Biris, sesiunea urmareste constientizarea angajatorilor si lucratorilor din IMM-uri privind importanta implementarii legislatiei nationale din domeniul securitatii si sanatatii in munca, armonizata cu directivele Uniunii Europene.

La sesiune vor participa experti romani pe probleme de securitate si sanatate in munca, reprezentanti ai patronatelor si sindicatelor si reprezentanti ai unor centre pilot in domeniul securitatii si sanatatii in munca, ce vor impartasi experienta si bunele practici acumulate in cadrul proiectului Phare. Intrunirea se va derula in intervalul orar 9.30-14.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »