Sergiu Panie pleaca de la conducerea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

Sergiu Panie pleaca de la conducerea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara

Numit director al OCPI Salaj in luna mai 2009, Sergiu Panie se vede nevoit sa demisioneze din aceasta functie, in urma pierderii alegerilor prezidentiale de catre Mircea Geoana

Ca urmare a validarii in functia de presedinte al Romaniei – de catre Curtea Constitutionala – a presedintelui Traian Basescu, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Salaj, Sergiu Panie, a decis sa isi respecte o promisiune facuta la investirea sa in postul amintit. Sunt de pus in plicare anumite promisiuni, facute atunci cand PSD a venit la putere.

Astfel, ma tin de cuvant si voi intrerupe raportul cu Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, a spus Sergiu Panie, ieri, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a adaugat ca, din punct de vedere politic, membrii PSD recunosc ca au fost invinsi in alegerile prezidentiale, astfel ca vor ceda locurile din administratie invingatorilor. Functiile publice sunt si politice.

Am fost numiti politic, plecam politic. Recunoastem ca suntem invinsi, astfel ca-i lasam pe altii in locul nostru, a adaugat Panie. Tot el marturiseste ca avea posibilitatea de a alege o alta varianta, ca de exemplu cea de a fi destituit, insa a ales decizia demisiei pentru a putea pleca de la OCPI Salaj cu capul sus.

Surse din cadrul institutiei mai sus amintite sustin ca Sergiu Panie va fi inlocuit in functie de catre Emilian Brustan, actualmente consilier in cadrul OCPI, membru in Biroul Permanent Judetean al PDL Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »