Sens giratoriu catre Kaufland

Magazin Salajean 10 iulie 2007 0

Pentru ca lucrarile de ridicare a hipermarketului Kaufland din Zalau se apropie de final, problema accesului in zona si-a gasit si ea rezolvare printr-o colaborare a investitorilor cu autoritatile locale municipale. Potrivit unui comunicat de presa remis de Primaria Zalau, intrarea dinspre bulevardul Mihai Viteazul catre Kaufland se va realiza printr-un sens giratoriu, santierul pentru amenajarea acestuia fiind deschis deja in zona Salii Sporturilor. Lucrarile au inceput deja. Ele vor fi finalizate cu sprijinul hipermarketului Kaufland, a declarat primarul Radu Capilnasiu.

De asemenea, referitor la infrastructura, edilul a mai informat ca tot in aceasta vara, in intersectia strazii Armoniei cu bulevardul Mihai Viteazul, se va lucra prin programul SAMTID la jonctiunea magistralei de la rezervoarele de apa din Dumbrava cu un camin amplasat in zona.

Primarul Capilnasiu a spus ca este constient de disconfortul creat cetatenilor, de aceea am cerut celor de la OMS sa lucreze in intersectia Armoniei cu Mihai Viteazul la sfarsit de saptamana si sa incerce sa finalizeze lucrarea in trei zile. Sper ca termenele cerute sa fie respectate de cei de la OMS, pentru a limita disconfortul creat prin aceste lucrari.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »