Seful jandarmilor salajeni, platit mai slab decat majoritatea omologilor sai

Magazin Salajean 27 ianuarie 2012 0

Seful jandarmilor salajeni, platit mai slab decat majoritatea omologilor saiUn clasament al salariilor incasate de sefii jandarmilor din toate judetele tarii il situeaza sub media pe tara pe comandantul Jandarmeriei Salaj, colonel Vasile Bocea. Sumele fac referire la veniturile din salarii completate in declaratiile de avere aferente anului 2010, fiind cele mai recente date cuprinse intr-un studiu realizat de Econtext.ro. Care sunt remuneratiile acestora a fost unul dintre subiectele vehiculate in mass-media urmare actiunilor de protest iscate in aproape toata tara.

Astfel, in ceea ce priveste salariile cu care au fost platiti sefii unitatilor, acestea variaza intre 2.887 si 7.103 de lei lunar, intregistrandu-se o medie nationala de 5.165 de lei. Potrivit studiului mentionat, colonelul Vasile Bocea a incasat un salariu lunar 4.787 de lei. Veniturile obtinute in aceasta functie il situeaza catre baza clasamentului, respectiv pe locul 32 dintre toate judetele tarii.

Cel mai mic salariu, de 2.887 de lei lunar, a fost acordat inspectorului sef al Jandarmeriei din judetul Harghita, maiorul Dan Iamandi. In fapt, acesta este singurul din toata tara cu un salariu mai mic de 4.000 de lei. Cel mai piperat salariu lunar a fost incasat de inspectorul sef al Inspectoratului de Jandarmi din Constanta, Marian Ureche, si anume 7.103 lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »