Sefii de sectie de la Spitalul Zalau intra in examene

Magazin Salajean 15 februarie 2007 0

Sefii de sectie de la Spitalul Zalau intra in examene

13 posturi de sefi de sectie din cadrul Spitalului Judetean Zalau vor fi scoase la concurs, in perioada imediat urmatoare, din cauza ca aceste functii sunt ocupate de catre sefi interimari. Este vorba despre conducerile sectiilor de Neurologie, Psihiatrie, Reumatologie, Chirurgie, Ortopedie, Anestezie-Terapie Intensiva, ORL, Unitatea de Primire a Urgentelor, Laboratul de analize medicale, Anatomie patologica, Interne, Farmacie 101 si Policlinica. De fapt, va fi vorba de un fel de concurs-examen. Asta pentru ca la sectiile unde se va prezenta doar o singura persoana la concurs, aceasta va trebui sa treaca doar examenul pentru ocuparea functiei, a declarat managerul SJZ, Ioan Muresan. Tot el a mai spus ca problema aceasta va trebui rezolvata in termen de o luna si jumatate.

Mai trebuie facuta precizarea ca Sectia de Recuperare a fost redefinita ca Sectie de Reumatologie, cu 25 de paturi, pe baza unei noi structuri privind numarul paturilor din unitate, care au fost reduse de la 866 la 855, structura care a fost aprobata de catre Ministerul Sanatatii. Insa, Ioan Muresan a fost de parere ca noua structura propusa si aprobata de catre MS nu a fost fundamentata corespunzator dar acum suntem pregatiti sa facem propuneri pentru o noua structura.

In acelasi timp, SJZ ar avea nevoie de medici in specializarile gastroenterologie, cardiologie terapie intensiva, dispensar TBC, anestezist terapie intensiva, medic unitatea de primire a urgentelor – post care a fost scos la concurs, dar nu a fost ocupat – si neurochirurg. La ambulatoriu, adica la Policlinica SJZ lipsesc medici in specializarile hematologie, psihiatrie, chirurgie si ortopedie infantila si oftalmologie copii. Specializarile cardiologie si urologie au fost ocupate de medici rezidenti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »