Şefii de la Paşapoarte, din întreaga ţară, se întâlnesc la Zalău

Andreea Vilcovschi 18 aprilie 2013 0
Şefii de la Paşapoarte, din întreaga ţară, se întâlnesc la Zalău

Şefii Serviciilor Publice Comunitare pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Judeţene din ţară participă, în aceste zile, la Zalău, la o convocarea profesională trimestrială. La întâlnire au fost invitaţi şi reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, ai Ministerului Afacerilor Externe, precum şi ai Imprimeriei Naţionale.
„Astfel de convocări sunt organizate trimestrial, în câte un judeţ din ţară. Acum a venit rândul Sălajului să găzduiască acţiunea”, ne-a declarat Ionuţ Prodan, şeful Serviciului Paşapoarte Sălaj. Potrivit spuselor sale, în cadrul întâlnirii va fi evaluată activitatea Direcţiei Generale de Paşapoarte şi a Serviciilor Judeţene pe primul trimestru al anului 2013.

Comentarii

comments

Fara Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nik 19 aprilie 2013 at 21:31 - Reply

    mult de lucruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Lasa un Raspuns »