Sefii Camerelor de Comert s-au intalnit la Zalau

Magazin Salajean 14 septembrie 2010 0

Sefii Camerelor de Comert s-au intalnit la Zalau

Presedintii Camerelor de Comert si industrie din Regiunea Nord-Vest s-au intalnit ieri, la Zalau, cu Mihail Vlasov, cel care tine fraiele institutiei la nivel national. Intalnirea face parte dintr-un periplu pe care presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) il face in aceste zile prin tara, pentru a discuta cu reprezentantii camerelor judetene despre diverse aspecte privind activitatea camerala.

Ne-am propus sa identificam problemele comune pe care le au camerele din tara, sa imbunatatim comunicarea dintre acestea, sa gasim solutii la problematica depistata, a precizat Vlasov.

Acesta a mai spus ca institutia pe care o conduce isi va continua initiativa de recuperare a Registrului Comertului, activitate ce a trecut la Ministerul Justitiei in 2002: Vom continua sa facem lobby pe langa guvernanti pentru a recapata ceea ce ni s-a luat in urma cu opt ani. In plus, vom interveni pe langa autoritatile centrale ca sa reglementam activitatea de targuri si expozitii, printr-o acreditare a CCIR. O astfel de masura este absolut necesara intrucat am constatat ca in unele judete, targurile s-au transformat in talciocuri, pe care le giram si care ne aduc, din acest motiv, numai deservicii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »