Sectia de periodice – redeschisa

Magazin Salajean 21 mai 2007 0

Sectia de periodice a Bibliotecii Judetene Ionita Scipione Badescu Salaj se redeschide de astazi pentru public in noua locatie din cladirea Transilvania (unde inainte a functionat sectia de imprumut-copii). Noul spatiu este considerat de Florica Pop, directorul Bibliotecii Judetene, mai potrivit pentru sectia periodice decat cel anterior pentru ca este la parter, iar publicul in varsta are mai usor acces la el, dar si datorita faptului ca ofera mai multe locuri celor interesati sa consulte colectiile de ziare si reviste ale bibliotecii.

Pentru a pune bazele unei colaborari cu Asociatia Romanilor din Canada, directorul Florica Pop va face o vizita comunitatii respective intre 5-15 august 2007.Intrucat in acea perioada romanii din Canada marcheaza 55 de ani de existenta a comunitatii lor, directorul Bibliotecii Judetene Salaj va lua parte si la manifestarile ce vor fi organizate in acest sens.

Sediul bibliotecii din comuna Sag a fost reabilitat, incaperile fiind dotate cu rafturi noi pentru carti. Investitia a fost in valoare de 32.000 de lei, bani asigurati de Primaria Sag. Pentru suplimentarea fondului de carte al bibliotecii, autoritatile locale au alocat, deocamdata, pentru anul in curs, 2.000 de lei, urmand ca suma sa fie suplimentata catre sfarsitul anului.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »