Secretarul Zalăului, evaluat la “foarte bine”

Andreea Vilcovschi 28 ianuarie 2013 7
Secretarul Zalăului, evaluat la “foarte bine”

Pentru “îndeplinirea obiectivelor” şi pentru “îndeplinirea criteriilor de evaluare a performanţelor individuale” în anul 2012, secretarul municipiului, Stelian Potroviţă a primit calificativul “foarte bine”.

Potrivit unui raport întocmit de către însuşi secretarul Zalăului, el s-a ocupat, în 2012, de asigurarea organizării şi desfăşurării atribuţiilor Consiliului Local, de avizarea dispoziţiilor primarului, a proiectelor de hotărâri ale Consiliului Local şi de contrasemnarea acestora, precum şi de Direcţia de Administraţie Publică Locală şi Direcţia Publică Comunitară şi de Evidenţă a Persoanelor. Un alt obiectiv al lui Potroviţă a fost asigurarea organizării alegerilor locale, a referendumului şi a alegerilor parlamentare.

Comentarii

comments

7 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Alin 28 ianuarie 2013 at 16:14 - Reply

  Fost securist

 2. Anonim 28 ianuarie 2013 at 17:07 - Reply

  Pai penalaul asta de Stelica cum se poate auto evalaua , la cat narcisism are in el . Bine ca nu s-a masturbat si a zis ca a fost in pat cu Angelina Jolie si ea ia dat calificativul : excelent !
  Oamenii care stau mai ult de 8 ani in aceiasi functie e demostrat ca o iau razna , asta decand e lumea si pamantu e acolo !

 3. Anonim 28 ianuarie 2013 at 17:43 - Reply

  Cind il va evalua DNA pe Stelica.

 4. junja 28 ianuarie 2013 at 20:33 - Reply

  Se pare ca procedura de evaluare a personalului din administratia locala nu este clara !
  Se evalueaza tovarasii securisti intre ei ; pe banii publici ???????
  Nu va jucati cu banii populatiei ; lasati pe tinerii scolati , vorbitori de limbi straine sa lucreze in folosul comunitatii

 5. Anonim 28 ianuarie 2013 at 21:51 - Reply

  nu se poate!!! omul asta este un incult, un badaran si un mafiot de cea mai joasa speta!!!
  il cunosc personal !!!
  sunt stupefiat ca primarul care totusi pare ca e din alta stofa poate sa-l tina intr-o functie din care trage in jos tot ce ar putea fi bun in primaria din zalau!!!
  pacat ca durcau nu a putut sa-l dea jos pentru ca stia cu cine are de-a face!!!

 6. Anonim 29 ianuarie 2013 at 10:16 - Reply

  Bravo emineke.Da de unde stii matale ca primarul are alta stofa.Daca era altfel nu-l tinea atata amar de ani in functia respectiva.Da bine Capalnasiu pe postere si benere nu-i ase?

 7. anonim 29 ianuarie 2013 at 17:23 - Reply

  Sa mai zica cineva ca istoria nu se repeta !
  Democratia functioneaza al naibii de bine cu specialistii securisti pregatiti de societatea comunista superioara multilateral dezvoltata.
  Vezi rezultatele/ calificativele ( F. B. ) obtinute la intrecerea socialista …………..
  Pacat de eforturile facute de unii egoisti ; profitorii sunt tot lingaii vechii oranduiri ca de fapt dupa fiecare revolutie din istoria omenirii.

Lasa un Raspuns »