Se suplimenteaza tichetele Rabla

Magazin Salajean 19 iunie 2012 0

Se suplimenteaza tichetele RablaSute de salajeni asteapta noua transa de tichete Rabla. Potrivit anuntului facut ieri de ministrul Mediului, Rovana Plumb, programul Rabla va fi suplimentat, in acest an, cu inca 30.000 de tichete.

Centrul de colectare al SC Remat SA Salaj a epuizat primele 90 de tichete primite pentru programul Rabla din acest an. Potrivit directorului SC Remat SA, Dorin Chereji, pe lista de asteptare s-au inscris deja aproximativ 100 de persoane. Remat Salaj vine in intampinarea tuturor beneficiarilor din judet. Pe toti cei care doresc sa se inscrie, ii asteptam la sediu cu toate actele masinii; noi ii inscriem pe o lista si in momentul in care primim tichetele ii anuntam, ne-a declarat Dorin Cheregi.

Si la Automobile Dacia Service Zalau, asa cum am aflat de la directorul societatii, Adrian Indries, s-a epuizat stocul de tichete primite. Anul acesta s-au repartizat 50 de vouchere, care au fost epuizate in totalitate.

Reprezentantul firmei SC Balti Dob SRL din Zalau, Balogh Tiberiu, ne-a spus ca a primit 90 de vouchere, care au fost deja epuizate. Acesta a aratat ca peste 160 de persoane sunt in evidenta societatii fiind interesate sa-si predea masinile vechi, precum si un numar mare de cetateni din alte judete.

Prin Programul Rabla, in ultimii doi ani, la nivel national au fost casate 305.964 autoturisme uzate si au fost achizitionate 101.766 autoturisme noi, dintre care, 40.269 de origine autohtona. Asa ca in ultimii doi ani, cuantumul primei de casare este 3.800 lei, fiind exprimata printr-un tichet cu valoare nominala. Se mentine si in acest an regula folosirii a cel mult trei tichete valorice pentru achizitionarea unui autovehicul nou

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »