Se organizeaza Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Magazin Salajean 13 septembrie 2010 0

Se organizeaza Bursa locurilor de munca pentru absolventiCasa de Cultura a Sindicatelor Zalau este locatia aleasa de reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj pentru organizarea, in data de 24 septembrie 2010, a Bursei locurilor de munca pentru absolventi. Aceasta masura activa pentru combaterea si prevenirea somajului se adreseaza in special absolventilor de orice forma de invatamant, dar este deschisa tuturor celor care nu au un loc de munca si doresc sa se angajeze.

Prin absolvent al unei institutii de invatamant se intelege persoana care a obtinut o diploma sau un certificat de studii, in conditiile legii, in una din institutiile de invatamant gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat in conditiile legii. Participarea, atat a reprezentantilor agentilor economici cat si a persoanelor in cautarea unui loc de munca, este gratuita, a declarat directorul executiv la AJOFM Salaj, Romeo Sarca.

In cadrul actiunilor intreprinse de AJOFM Salaj in vederea identificarii locurilor de munca vacante au fost trimise, pana la aceasta data, invitatii unui numar de 13 agenti economici din judet. Potrivit sursei citate, trei dintre acestia si-au confirmat participarea la bursa, punand la dispozitie 19 locuri de munca vacante in sectorul constructiilor si al prestarilor de servicii.

Reprezentantii Agentiei sustin insa ca pana la data desfasurarii bursei, numarul agentilor economici parti-cipanti si al locurilor de munca va creste. In acest sens, angajatorii care doresc sa participe la bursa pot sa contacteze AJOFM Salaj, se pot adresa intitutiei avand sediul pe strada Tudor Vladimirescu, bloc P40 parter sau la telefon 0260-612463, fax. 0360-819658 sau prin adresa de e-mail salaj@ajofm.anofm.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »