Se mai primesc cereri pentru ajutorul de incalzire

Magazin Salajean 24 ianuarie 2011 0

Se mai primesc cereri pentru ajutorul de incalzire

Zalauanii care doresc sa beneficieze de subventii pentru incalzire, de la bugetul local, isi mai pot depune cererile la Primaria Zalau pana in data de 25 ianuarie. Potrivit infomatiilor furnizate de purtatorul de cuvant al administratiei locale, Manuela Ghiurutan, pentru perioada 1 februarie-15 martie 2011, se mai primesc solicitari de ajutor financiar pana maine, la Directia de Asistenta Sociala si Comunitara (DASC). Actiunea de preluarea cererilor pentru acordarea subventiei la incalzire, pentru sezonul rece 2010-2011, a demarat pe 15 octombrie 2010. Valoarea maxima pana la care se acorda subventie este de 615 lei pe persoana. De la demararea actiunii de preluare a cererilor pentru acordarea subventiei la incalzire, la DASC au fost depuse 4.316 solicitari, din care, 3.768 pentru incalzire cu gaz, 209 pentru incalzire cu energie termica si 339 pentru incalzire cu lemne.

Pentru a-si sustine cererea, solicitantul are nevoie de urmatoarele acte la dosar: cerere si declaratie pe proprie raspundere, certificate de nastere ale copiilor, certificatul de casatorie, hotarare judecatoreasca in cazul adoptiei sau plasamentului si decizia directorului Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului in aceste situatii, acte doveditoare privind componenta familiei, documente de venit pentru intreaga familie, chitanta sau factura de la E.on.Gaz.

Posesia urmatoarelor bunuri mobile sau imobile duce la excluderea acordarii ajutorului pentru incalzirea locuintei: cladiri in afara locuintei de domiciliu, autoturisme care depasesc 1.600 mc, autoutilitare, autocamioane si remorci, barci cu motor, scutere de apa, autobuze, microbuze, utilaje agricole, tractor, combine propulsate, prese de ulei, moara de cereale, gater, drujba, depozite bancare de peste 3.000 de lei si terenuri sau animale (peste 3 bovine, 5 porcine, 20 ovine sau caprine, peste 15 familii de albine).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »