Se intorc cozile la ghiseele Fiscului: Declaratiile de venit pentru populatie nu vor mai fi trimise prin posta

Magazin Salajean 31 martie 2009 0

Se intorc cozile la ghiseele Fiscului: Declaratiile de venit pentru populatie nu vor mai fi trimise prin postaDirectia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Salaj anunta ca, incepand cu acest an, se va renunta la sistemul de trimitere sau primire a declaratiilor de venit prin posta, contribuabilii salajeni urmand sa depuna declaratia de venit in mod direct la administratia financiara de care apartin.

Cel mai probabil, masura anuntata de DGFP va conduce la cresterea cozilor de la ghiseele Fiscului.

In alta ordine de idei, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) propune doua modalitati de obtinere a declaratiilor de venit aferente anului fiscal 2008: descarcarea de pe pagina de internet a ANAF a Formularului 200 – Declaratie privind veniturile realizate, prin accesarea portalului www.anaf.ro, sau ridicarea formularelor gratuite de la sediul DGFP.

Dupa completare, formularele pot fi depuse la registratura Administratiei Financiare unde contribuabilii au domiciliul. ANAF va mai demara o campanie sustinuta de informare si promovare la nivel national a obligatiilor declarative ale contribuabililor si, in special, a modalitatii de procurare si de depunere a formularelor de declaratii de venit.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »