Se intampla in Zalau: Cinci masini pe un singur loc de parcare

Magazin Salajean 14 februarie 2012 0

Se intampla in Zalau: Cinci masini pe un singur loc de parcareLocurile de parcare mereu insuficiente raman si in 2012 una din marile probleme ale soferilor din Zalau. Din cauza ca autoritatile locale nu pot pune la dispozitia automobilistilor destule spatii adecvate unde acestia sa isi lase masinile, oamenii incalca, adesea cu buna stiinta, regulile impuse chiar de Consiliul Local, ajungand sa distruga zonele verzi sau sa ocupe trotuarele. De altfel, in conditiile in care la fiecare cinci masini exista un singur amarat loc de parcare, ar trebui sa fii scamator ca sa-i multumesti pe toti conducatorii auto.

Cel mai mare oras al Salajului a intrat in 2012 cu grava problema a spatiilor de parcare insuficiente, autoritatile locale dovedindu-se in ultimele 12 luni la fel de neputincioase ca in anii precedenti privind cresterea numarului de parcari din oras. Cel putin, neputincioase in comparatie cu ritmul in care numarul autovehiculelor creste constant, fiecare familie ajungand sa detina, in medie, doua sau chiar trei autoturisme.

Gravitatea situatiei se poate constata lesne la o tura prin cartierele Zalaului, unde masinile stau parcate pe fiecare spatiu liber gasit, fie el betonat, verde sau un umil loc de joaca pentru cei mici. Atita vreme cat bordura trotuarului lipseste sau este suficient de joasa pentru a fi

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »