Se eliberează bilete de tratament pentru luna iunie

Magazin Salajean 8 iunie 2011 0

Se eliberează bilete de tratament pentru luna iunie

Peste 2.300 de cereri au fost înregistrate, anul acesta, la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj, în vederea obţinerii biletelor de tratament balnear. Însă mai puţin de jumătate dintre solicitanţi au intrat în posesia unui astfel de bilet care să le ofere un sejur în staţiunile balneare din ţară.

Astfel, pentru perioada 20-22 iunie, au fost repartizate 213 bilete de tratament. Potrivit directorului adjunct al CJP Sălaj, Anamaria Perneş, începând de astăzi, cei care doresc să plece într-o staţiune balneară se pot prezenta la sediul instituţiei pentru ridicarea biletelor. Dintre biletele alocate pentru această serie, până la această dată au rămas nerepartizate 26 de bilete la Bizuşa şi alte nouă la Moneasa. Pentru a-şi ridica biletul, pensionarii au nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie, de cuponul de pensie, cartea de identitate sau buletinul şi jumătate din valoarea pensiei, a declarat Perneş.

Pe parcursul acestui an, doar 955 de pensionari sălăjeni au cumpărat bilete de tratament în staţiunile balneare, cu 50 la sută reducere prin intermediul CJP Sălaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »