Se cauta bani pentru olimpici

Magazin Salajean 28 octombrie 2010 0

Se cauta bani pentru olimpiciAproximativ 60 de elevi care au obtinut, anul trecut scolar, rezultate deosebite la olimpiadele si concursurile scolare vor fi recompensati, in cadrul Zilelor Invatamantului Salajean, cu premii in bani. Insa conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Salaj anunta ca fondurile pentru aceasta activitate sunt insuficiente si solicita, pe aceasta cale, tuturor reprezentantilor institutiilor si agentilor economici sa isi aduca aportul la recompensarea celor care au ridicat valoarea invatamantului salajean.

Cele mai bune rezultate obtinute la olimpiadele si concursurile scolare, desfasurate anul trecut scolar, le vor aduce elevilor, precum si profesorilor care i-au pregatit, premii in bani. Manifestarea se incadreaza in activitatile desfasurate in cadrul Zilelor Invatamantului Salajean, in data de 18 noiembrie.

Insa, potrivit inspectorului general scolar al Inspectoratului Scolar Judetean Salaj, Ioan Abrudan, fondurile pentru premiere sunt insuficiente. Ne-am propus premierea a 60 de elevi care au avut rezultate deosebite la olimpiadele scolare. Din pacate, fondul alocat de Consiliul Judetean, pentru cheltuielile de transport ale olimpicilor si premierea acestora s-a epuizat. Pana la aceasta data avem la dispozitie doar aproximativ 3.500 de lei, insuficienti pentru premiere.

Astfel, facem un apel catre toti cei care doresc sa premieze anumiti elevi ori anumite discipline sa ia legatura cu oricare dintre reprezentantii inspectoratului, a declarat Ioan Abrudan.

Potrivit sursei citate, aceasta premiere a olimpicilor a fost inclusa, in fiecare an, in activitatile organizate cu ocazia Zilelor Invatamantului Salajean, ce vor avea loc in perioada 19-21 noiembrie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »