Scrisoare deschisă

magazinsalajean 6 decembrie 2012 3
Scrisoare deschisă

Stimaţi candidaţi USL,
Suntem un grup de peste 30 de familii care deţin teren şi construcţii în zona turistică Meseş-Treznea. Mulţi dintre noi ar vrea să mai construiască în continuare. Jibouan Maria locuieşte acum în casă nouă şi aşteaptă de peste 45 de ani, de când s-a introdus curentul electric în comuna Treznea, să ajungă curentul şi la ea pe Meseş. Oameni care au locuit în zonă s-au stins din viaţă, viaţă în care au trăit doar la lumina lămpii cu petrol. V-aţi dat desigur seama care este „oful” nostru.
Ne dorim foarte mult o extindere a reţelei electrice din Treznea până pe Meseş. S-au făcut doi paşi importanţi în acest sens. Primăria Treznea a reuşit trecerea în intravilanul comunei a zonei Meseş şi s-a tras o linie de medie tensiune până la ieşirea din sat, înspre Meseş, unde s-a pus şi un transformator.
Primarul comunei ne-a confirmat că există un proiect pentru tragerea unei linii de medie tensiune în zona Meseş doar că, din lipsă de finanţare, această investiţie s-a oprit la marginea satului. E vorba de aproximativ 2 km.
Marea noastră rugăminte către dumneavoastră, toţi candidaţii USL, dacă veţi câştiga alegerile parlamentare, lucru care noi dorim să se întâmple şi pentru această cauză noi vă vom sprijini cu voturile noastre, este de a ne sprijini în acest sens şi de a găsi soluţii împreună cu Consiliul Judeţean de a finanţa acest proiect de extindere a reţelei electrice.
Curentul electric în zona Meseş-Treznea ar duce la dezvoltarea agroturismului, zona fiind foarte frumoasă şi mulţi ar investi în acest scop. Zona Meseş-Treznea este foarte căutată de zălăuani pentru agrement, atât vara cât şi în perioada iernii. Multe cabane, case de vacanţă şi pensiuni turistice s-ar construi în zonă, lucru care ar aduce un plus de venit la bugetul local al Primăriei Treznea.
În speranţa că nu veţi uita rugămintea şi nevoia noastră, noi vă asigurăm de tot sprijinul nostru în câştigarea alegerilor.
În USL avem încredere!
Lazăr Ioan
(P)

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. emil 7 decembrie 2012 at 01:50 - Reply

    USL e surda.E datoria lor s-o faca.

  2. nae l. 7 decembrie 2012 at 14:13 - Reply

    Cred ca aceasta zonna ,si-au construit multi hoti de pe la primarie,cabane !!! Oare,nu ar fi mana din umbra a acestora, tocmai pentru a justifica realizarea proiectului,bine inteles , din banii nostri ai tuturor !!!

  3. el 10 decembrie 2012 at 17:30 - Reply

    Daca in USL aveti incredere ‘sa va rezolve ei curentul nu din banii PRIMARIEI caci au mai cerut si alti cetateni sa fie ajutati in astfel de probleme dar si-au platit proiectul si lucrarile din propriul buzunar.

Lasa un Raspuns »