Scrisoare deschisa

Magazin Salajean 22 iunie 2010 0

Conducerea Sindicatului Liber al Pensionarilor Salaj se adreseaza tuturor pensionarilor salajeni, in special din localitatile Colegiilor electorale: Simleu Silvaniei si Cehu Silvaniei, sa se adreseze in scris si verbal DEPUTATILOR si SENATORULUI din aceste colegii electorale pe care i-au votat sa fie parlamentari, promitandu-le ca le vor promova interesele si le vor apara drepturile castigate prin munca de o viata.

In anul 2010, parlamentarii actualei puteri guvernamentale au lovit necrutator in drepturile pensionarilor.

Astfel, prin Legea Bugetului asigurarilor sociale de pensii pentru anul 2010, guvernantii si parlamentarii puterii au stabilit valoarea punctului de pensie la 732,8 lei, fata de minimul garantat de art.80 alin (3) din Legea 19/2000 privind sistemul public de pensii, care prevede 834,2 lei.

Deci, pensionarilor, in anul 2010 li s-a redus valoarea punctului de pensie cu 93,4 lei. Aceasta lovitura data pensionarilor nu este suficienta pentru Guvernul BASESCU-BOC si vine cu masura de a se reduce pensiile ce le-au mai ramas cu 15 la suta pana la sfarsitul anului 2010.

Ascund brusc adevarul, ca in anul 2011 va intra in vigoare noua Lege a pensiilor, prin care valoarea punctului de pensie nu va mai fi de 45 la suta din salariul mediu brut pe economie, ceea ce poate ajunge si la mai putin de 20 la suta.

Stimati pensionari salajeni, daca asta doriti, atunci sustineti-i si multumiti-le (dupa cum considerati) acestor parlamentari salajeni, ca va promoveaza interesele si va apara drepturile castigate de o viata, taindu-va pensiile prin votul lor imoral.

Conducerea Sindicatului Liber al Pensionarilor Salaj este ingrijorata de soarta, conditiile de viata si sanatate, ce se vor inrautati tot mai mult, daca tara Romania va fi guvernata in continuare de Guvernul BASESCU-BOC.

Imbunatatirea starii de viata si sanatate depinde foarte mult de dumneavoastra, stimati pensionari salajeni. Cereti-le parlamentarilor pe care i-ati votat sa va dea socoteala pentru taierea drepturilor de pensie, castigate legal prin munca de o viata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »