Scolile din Salaj, incalzite de ieri

Magazin Salajean 7 ianuarie 2008 0

Scolile din Salaj, incalzite de ieri

Pentru ca scolarii sa nu inceapa azi cursurile in sali de clasa inghetate, conducerea Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj a dispus ca in toate unitatile de invatamant sa fie puse in functiune sistemele de incalzire inca de ieri. Ioan Abrudan, inspector scolar general in cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj, ne-a declarat ca masura a fost necesara avand in vedere temperaturile mult sub 0 grade din ultimele zile. ISalajul s-a confruntat in ultimele zile cu temperaturi foarte scazute, si cum luni copiii se reintorc la cursuri, am dispus ca in toate unitatile de invatamant din judet sa fie puse in functiune, inca de astazi (ieri, n.r.), sistemele de incalzire. Nu vrem sa aducem copiii sa invete in frigI, a spus Ioan Abrudan.

Potrivit acestuia, la nivelul Inspectoratului Scolar al Judetului Salaj a fost format un comandament de situatii de urgenta, care tine permanent legatura cu toate scolile si gradinitele din judet, pentru a preintampina situatiile de criza.

In Salaj nu sunt unitati de invatamant in care, din diferite motive, cursurile sa nu fi inceput astazi, asa cum a fost programat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »