SCCM Zalau va ridica sase blocuri ANL

Magazin Salajean 13 decembrie 2007 0

SCCM Zalau va ridica sase blocuri ANL

SC Constructii Montaj SA Zalau, firma desemnata sa se ocupe de ridicarea complexului ANL din zona Grupului Scolar Voievodul Gelu Zalau, a trecut de perioada de 10 zile in care licitatia pentru constructor putea fi contestata, ne-a declarat primarul Radu Capilnasiu. Ca urmare, in aceasta iarna se va organiza santierul pentru ridicarea primelor sase blocuri din complexul ANL, urmand ca in primavara sa se treaca la lucrarile de constructie propriu-zise.

In cartierul care va fi destinat familiilor tinere vor fi construite 12 blocuri, dar cum proiectul este de amploare, autoritatile centrale au hotarat ca se va lucra in doua etape, de cate sase blocuri fiecare. Astfel, pentru inceput se va lucra la amenajarea a 90 de apartamente, in timp ce pentru etapa a doua este prevazuta realizarea a inca 74 de locuinte.

Proiectul prin care acest complex se ridica in Zalau are o valoare totala de peste 20 de milioane de lei (5.75 milioane de euro), din care pentru constructii montaj este prevazuta suma de 18 milioane de lei (5 milioane de euro). Ridicarea complexului este finantata de Agentia Nationala a Locuintelor, iar Primaria Zalau va suporta cheltuielile facute cu racordarea blocurilor la retelele de utilitati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »