Scaunul lui Ionel Ciunt, pus la bataie

Magazin Salajean 30 septembrie 2010 0

Scaunul lui Ionel Ciunt, pus la bataieAdministratia salajeana va organiza concurs pentru ocuparea fotoliului de administrator public al judetului, in conditiile in care in 20 octombrie se incheie perioada de ocupare prin detasare a actualului post. Organizarea concursului este posibila fiind intrunite conditiile stabilite de prevederile ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale potrivit carora ordonatorii principali de credite pot aproba ocuparea a maxim 15 la suta din totalul posturilor ce se vacanteaza dupa intrarea in vigoare a acestui act normativ, cu conditia incadrarii in cheltuielile de personal aprobate prin buget, ne-a declarat Laura Opris, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean (CJ) Salaj.

Functia de administrator public al judetului este detinuta, incepand cu data de 20 octombrie 2009, de catre Ionel Ciunt, fost prefect in perioada aprilie2004-ianuarie 2005 si in perioada februarie-octombrie 2009. Contactat, acesta ne-a declarat ca nu a luat, deocamdata, o decizie privind participarea sa la concursul pentru un nou mandat: Voi lua o hotarare in acest sens saptamana viitoare.

Potrivit unei hotarari de CJ, postul de administrator public poate fi ocupat pe o perioada de maxim patru ani. In ceea ce priveste salariul de baza, acesta nu poate fi mai mic decat salariul de baza al secretarului judetului, dar nu poate depasi nivelul indemnizatiei presedintelui CJ Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »