Sase salajeni loviti de caldura

Magazin Salajean 25 iunie 2007 0

Din cauza temperaturilor ridicate, cinci persoane au lesinat la sfarsitul saptamanii trecute, pe strada, iar alta a fost transportata de ambulanta suferind de insolatie la Spitalul Orasenesc Jibou.

Purtatorul de cuvant al Autoritatii de Sanatate Publica (ASP) Salaj, Mihai Cheseli, a declarat ca cinci persoane au lesinat pe strada si alta a solicitat ambulanta din cauza insolatiei, ajungand joi, 21 iunie, la Spitalul Orasenesc din Jibou.

Au fost inregistrate cinci cazuri de lesin, persoanele fiind gasite pe strada. Trei dintre ele au fost transportate de urgenta la Spitalul Orasenesc din Jibou, iar celelalte doua cazuri au fost raportate de Serviciul de Ambulanta Salaj. Toti acesti oameni au fost diagnosticati cu lipotimie si li s-a administrat tratament corespunzator, a declarat Mihai Cheseli.

Acesta a mai spus ca, tot in Jibou, o alta persoana a solicitat ajutorul cadrelor medicale, din cauza ca suferea de insolatie. Cazul a primit ingrijire de specialitate. Numarul acestor cazuri este mare, mai ales ca, in Salaj, temperaturile nici nu au fost atat de ridicate ca in alte judete, a conchis purtatorul de cuvant al ASP.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »