Sange si vieti pierdute pe drumurile Salajului

Magazin Salajean 16 februarie 2010 0

Sange si vieti pierdute pe drumurile SalajuluiAccidentele grave, soldate cu pierderi de vieti omenesti, se tin lant pe drumurile Salajului. Dupa tragediile de la Hereclean si cea de la Broscarie, ieri o alta drama s-a petrecut in Poarta Salajului.

Accidentul s-a petrecut dupa orele amiezii. Un autoturism Fiat, in care se aflau trei femei, s-a izbit violent de un cap de pod. In urma impactului, o batrana a decedat si alte doua femei au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Salaj.

Subinspectorul in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Salaj, Remus Clitan, a declarat ca, dupa primele cercetari, s-a constatat ca din cauza vitezei, femeia ce se afla la volan a pierdut controlul directiei, iar masina a iesit de pe carosabil, izbindu-se de capul de pod.

Potrivit sursei citate, in acest caz a fost deschisa o ancheta, pentru stabilirea exacta a cauzelor si a imprejurarilor in care s-a produs accidentul.

Pentru scoaterea celor trei persoane dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia echipajelor de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »