Saloanele de infrumusetare din Zalau, curate ca oglinda

Magazin Salajean 5 mai 2010 0

Saloanele de infrumusetare din Zalau, curate ca oglinda

Saloanele de coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica din municipiu sunt de-a dreptul curate, atat la propriu cat si la figurat. Doar opt avertismente si nicio amenda – sunt sanctiunile aplicate de catre comisarii de la Protectia Consumatorilor, in urma unui control efectuat in luna aprilie, la 27 de saloane de infrumusetare din Zalau.

Directorul coordonator adjunct al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Salaj, Claudiu Silaghi, ne-a spus ca la niciunul dintre saloanele verificate nu au fost depistate nereguli privind respectarea normelor de igiena, care sa puna in pericol sanatatea consumatorilor.

Singurele sanctiuni au constat in avertismente, pentru neafisarea corespunzatoare a listei de tarifare, atat pretul pentru manopera cat si pentru produsul folosit, ori pentru folosirea unor produse pentru par la care nu era lizibil termenul de valabilitate. Este un lucru imbucurator faptul ca agentii economici se conformeaza normelor legale in vigoare. La toate saloanele se elibereaza bonuri fiscale, a mentionat Silaghi. Totodata, directorul adjunct al CJPC Salaj a afirmat ca in urmatoarea perioada vor mai avea loc controale inopinate la saloanele de infrumusetare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »