Salarii de mii de lei pentru angajatii Prefecturii Salaj

Magazin Salajean 18 iunie 2010 0

Salarii de mii de lei pentru angajatii Prefecturii Salaj

Prefectura Salaj a facut publica lista veniturilor salariale nete incasate de salariatii institutiei. Conform listei afisate pe site-ul www.prefecturasalaj.ro, prefectul Vegh Alexandru a incasat, in luna aprilie, un salariu net de 5.257 de lei, in timp ce subprefectul Onorica Abrudanu si fostul subprefect Claudiu Barsan au incasat salarii nete de 5.333 de lei, respectiv de 4.922 de lei.

Directorul cancelariei prefectului a primit, in aprilie, un salariu net de 2.816 de lei, iar consilierul cancelariei prefectului – 3.135 de lei. Managerul public al Institutiei Prefectului Judetului Salaj a incasat, in aceeasi luna, un salariu net de 3.106 lei, in timp ce consilierul de afaceri europene a fost retribuit cu un salariu de 3.399 de lei.

19 dintre salariatii Prefecturii incaseaza salarii nete de peste 2.000 de lei. La polul opus se afla unii consilieri, cu salarii cuprinse intre 840 si 2.000 de lei. In acelasi timp, cei trei toferi ai institutiei au primit salarii nete de 1.000 de lei.

Avand in vedere ca salariile de mai sus sunt aferente lunii aprilie, asteptam publicarea listei cu veniturile nete incasate de angajatii Prefecturii pentru lunile ce urmeaza, retributii care, asa cum se stie, vor fi subtiate cu 25 de procente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »