Salajul sta nesperat de bine la capitolul retrocedari

Magazin Salajean 5 februarie 2007 0

Sedinta ordinara a Comisiei Judetene de Fond Funciar Salaj a avut loc vineri, in sala de videoconferite a Institutiei Prefectului. In cadrul acestei reuniuni de lucru, au fost analizate si solutionate, totodata, dosarele inaintate de comisiile locale de fond funciar din 14 comune salajene, precum si din orasele Zalau si Cehu Silvaniei. De asemenea, membrii comisiei au analizat si un numar de 15 contestatii inregistrate la comisiile locale din Zalau, Carastelec, Garbou, Pericei si Cuzaplac.

Pana in prezent, judetul Salaj se situeaza printre primele trei judete in tara in ceea ce priveste stadiul solutionarii dosarelor depuse in baza Legii 247/2005, cu peste 95 la suta din cereri solutionate.

Prefectul de Salaj, Andrei Todea, a dispus inca de la inceputul anului adoptarea unor masuri privind urgentarea procesului de punere in posesie, printre care se numara si efectuarea unor verificari la nivelul comisiilor locale. In cazul in care echipele de control vor constata cazuri de tergiversare a punerilor in posesie, vor fi aplicate sanctiuni conform prevederilor legale in vigoare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »