Salajul, rai second-hand

Magazin Salajean 9 decembrie 2008 0

Salajul, rai second-hand

* in luna octombrie, conform datelor APIA, s-au achizitionat doar 23 de automobile noi, Salajul clasandu-se pe ultimul loc la nivel national

Informatiile furnizate de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), citate in media centrala, indica faptul ca in Bucuresti, in luna octombrie a.c., din totalul de 7.811 automobile, un numar de 1.719 masini comercializate au fost marca Dacia, 1.091 dintre acestea fiind modelul Dacia Logan. Pe locul doi in topul vanzarilor din octombrie 2008 s-a clasat, potrivit APIA, judetul Constanta, iar pe locurile 4, 5 si 6 se afla Brasov (834 unitati), urmat de Prahova, cu 833 unitati si judetul Timis, cu un total de 789 masini comercializate. Pe ultimul loc in ceea ce priveste achizitionarea de automobile se situeaza judetul Salaj, cu doar 23 de automobile cumparate, 16 dintre acestea fiind marca Dacia Logan.

In luna octombrie 2008, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV), din cadrul Institutiei Prefectului Judetului Salaj, a emis aproape 5.000 de documente constand in certificate de inmatriculare, autorizatii provizorii si permise de conducere. Mai exact, SPCRPCIV a eliberat peste 1240 de certificate de inmatriculare si aproape 3.000 de autorizatii provizorii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »