Salajul primeste astazi patru microbuze scolare noi

Magazin Salajean 30 decembrie 2010 0

Salajul primeste astazi patru microbuze scolare noiPatru microbuze scolare noi au ajuns, in aceasta dimineata, in judetul Salaj. In cursul zilei, masinile vor fi predate de catre conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Salaj primarilor, respectiv conducerii unitatilor de invatamant carora le-au fost repartizate.

Inspectorul general scolar, Ioan Abrudan, ne-a declarat, ieri, ca este vorba de patru microbuze marca Ford 6+1, achizitionate de Ministerul Educatiei in scopul transportului la si de la scoala al elevilor. Cele patru microbuze vor fi predate, in cursul diminetii de joi, reprezentantilor primariilor comunale carora le-au fost repartizate, a afirmat Abrudan. Potrivit acestuia, microbuzele vor ajunge la unitatile scolare: Grup Scolar Cserey-Goga Crasna, Scoala Horea Simleu Silvaniei si scolile din Garbou si Valcau de Jos.

In prezent, in judetul Salaj exista 79 de microbuze destinate transportului elevilor. Abrudan a declarat ca pentru o formatie completa pentru judetul nostru ar mai fi nevoie de inca aproximativ 10-11 microbuze scolare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »