Salajul – napadit de nameti

Magazin Salajean 14 decembrie 2010 0

Salajul - napadit de nameti

Salajul a cazut sub stapanirea omatului, la sfarsitul saptamanii trecute fiind inregistrate primele ninsori cu greutate din aceasta iarna. Stratul de zapada nu a fost doar consistent, ci a si impus drumarilor sa scoata utilajele pe drumuri ore in sir. In 30 de ore, au fost necesare peste 700 de tone de material antiderapant doar pentru mentinerea drumurilor nationale la negru.

Iarna si-a dezlantuit stihiile, la sfarsitul saptamanii trecute, peste Salaj, parca pentru a dovedi ca, desi a venit tarziu, puterea ei este naprasnica. Ninsorile s-au tinut lant, ore in sir, astfel ca autovehiculele au circulat bara la bara pe mai multe tronsoane din judet, din cauza ca drumarii nu au facut fata cantitatii de omat cazute. Din fericire, pana au adus carosabilul la negru, niciun incident major nu s-a inregistrat in judet, un singur tir fiind nevoit sa traga pe marginea drumului, in noaptea de duminica spre luni, neputand urca din prima dealul Criseniului.

Pe drumurile nationale din judet, in doar 30 de ore, au fost utilizate peste 700 de tone de material antiderapant, traficul rutier desfasurandu-se in conditii dificile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »