Salajul, locul II pe tara la educatie rutiera

Magazin Salajean 9 iulie 2010 0

Salajul, locul II pe tara la educatie rutieraTinerii rutieristi salajeni au obtinut medaliile de argint la Concursul National Educatie rutiera – Educatie pentru viata 2010, ce a avut loc la Satu Mare, in intervalul 5-9 iulie. La competitie s-au intrecut 41 de echipaje din intreaga tara, fiecare fiind format din patru elevi – doi de gimnaziu si doi de liceu. Salajul a fost reprezentat de Ciprian Cristutiu, clasa a VII-a si Bianca Druta, clasa a VIII-a, ambii de la Scoala Horea din Simleu Silvaniei, si de Paula Oltean si Paul Ghiurca, colegi in clasa a XI-a, la Colegiul National Silvania din Zalau.

Cel mai bun rezultat l-a obtinut Paula Oltean: locul I pe tara la categoria arbitraj. La proba parc scoala, Bianca Druta a terminat pe locul secund, in timp ce Paul Ghiurca s-a clasat pe treapta treia a podiumului, la proba teoretica. Gratie acestor rezultate, echipa din Salaj a incheiat concursul pe locul II pe tara, depasita fiind de reprezentanta Argesului.

Dupa cum ne-a declarat Lucretia Puscas, indrumatorul echipajului salajean, argintul obtinut in aceste zile la Satu Mare este al doilea ca importanta pentru judet, dupa locul I ocupat la editia din 2007 a acestui concurs. Rezultatul obtinut este foarte important, mai ales daca tinem cont ca acesti copii s-au aflat pentru prima data la o intrecere nationala, a precizat Puscas.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »