Salajenii vor cel mai scump Duster

Magazin Salajean 12 aprilie 2010 0

Salajenii vor cel mai scump DusterLansarea noului model Duster pare sa scoata din amorteala piata auto din judet. Desi masina de teren nu a ajuns inca in reprezentante, iar clientii nu au avut inca ocazia sa o testeze, salajenii fac deja comenzi, spun oficialii Automobile Service Zalau, dealerul local Dacia. Surprinzator, unii chiar au platit avansul, fara sa stie cu exactitate ceea ce cumpara. Doua persoane au achitat avans pentru Dacia Duster. Mult mai multi sunt cei care asteapta ca automobilul sa ajunga in show-room pentru a-l putea analiza indeaproape, ne-a declarat Adrian Indries, reprezentantul dealerului local Dacia, precizand ca majoritatea sunt interesati de cele mai scumpe versiuni, care pornesc de la 15.600 de euro.

SUV-ul Duster a fost lansat in Romania luna trecuta, modelul putand fi comandat in toata reteaua de dealeri, la preturi cuprinse intre 10.500 si 15.600 de euro, cu TVA inclus, in functie de versiune. Pentru dezvoltarea si industrializarea la Mioveni a proiectului Duster, inclusiv pentru noua cutie de viteza si pentru toate motorizarile Euro 4 si Euro 5 care urmeaza sa fie lansate, Dacia a investit 290 milioane de euro. Capacitatea de productie maximala instalata la Mioveni este de 25 de vehicule Duster pe ora. In timp, modelul Duster ar putea reprezenta peste o treime din productia de la Mioveni.

Modelul Duster va fi lansat in primavara acestui an si in Europa, Turcia, Africa si Magreb (Tunisia, Algeria, Maroc, Egipt, Libia si Mauritania), iar din iunie va fi disponibil, sub marca Renault, si in Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si unele tari din Africa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »