Salajenii pot apela la o noua clinica de radiologie

Magazin Salajean 14 septembrie 2007 0

Salajenii pot beneficia de examinari radiologice si de imagistica medicala in regim de urgenta la noua clinica norvegiana Scandia Imagistica, deschisa la inceputul lunii septembrie in Cluj Napoca. Clinica apartine de Compania Sentrum Rontgeninstitutt Norvegia si este prima deschisa in afara tarii de origine. Potrivit unui comunicat de presa, directorul Medical Scandia Imagistica, dr. Iulian Opuincariu, a declarat ca medicina actuala, moderna, nu mai poate fi conceputa fara servicii de radiologie si imagistica medicala de performanta. Clujul, si nu numai, avea nevoie de o alternativa la sistemul sanitar de stat si suntem bucurosi ca suntem printre primii care ofera pacientilor o alternativa performanta, menita sa aduca un plus calitatii vietii din Romania.

Investitia in valoare de 3 milioane de euro a fost realizata cu scopul de a oferi servicii medicale la nivel regional la cel mai inalt nivel, care sa permita diagnosticarea prompta si corecta a pacientilor.

Cei peste 20 de medici, tehnicieni radiologi si personal administrativ care deservesc Clinica Scandia Imagistica s-au instruit in doua dintre clinicile din Oslo, iar clinica din Cluj este dotata cu aparatura medicala de ultima generatie (RMN de 1.5 TESLA, sistem de radiografie digitala, ecografie VOLUSON 730, osteodensiometru, mamograf SIEMENS), care reduce doza de radiatii la un nivel minim.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »