Salajenii – doborati de canicula

Magazin Salajean 18 august 2008 0

Salajenii - doborati de canicula  La fel ca vara trecuta, canicula face probleme populatiei. In Salaj, la acest sfarsit de saptamana au fost doborate de caldura atat persoane din mediul urban, cat si de prin comune. Codruta Puscas, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Salaj din Zalau, ne-a declarat ca au fost afectate de temperaturile mari chiar si persoane tinere.

Astfel, la Unitatea de Primire a Urgentelor din cadrul unitatii spitalicesti respective a fost adus un adolescent de 19 ani, din Zalau, cu lipotimie si spasmofilie. Baiatul a fost tratat de medicii de la Urgenta si nu a necesitat spitalizare. La fel, a fost adusa o tanara in varsta de 26 ani, din localitatea Sarbi, care, dupa expunerea prelungita la soare, a prezentat probleme de sanatate si stare de lesin, a spus purtatorul de cuvant

Potrivit sursei citate, un alt caz tratat de medicii de la Urgenta si cauzat de caldura prea mare a fost cel al unui barbat de 61 de ani, din Zalau. Din cauza temperaturilor ridicate, barbatul a fost adus la noi cu sindrom vertiginos, cefalee si ameteli. A primit ajutor de la medicii de la Unitatea de Primire a Urgentelor si nu a necesitat spitalizare, a spus Codruta Puscas.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »