Salajeni pe lista Senatorilor de Onoare ai Universitatii Babes-Bolyai

Magazin Salajean 5 martie 2008 0

Senatul Universitatii Babes-Bolyai (UBB) din Cluj Napoca a aprobat luni lista senatorilor de onoare. Printre acestia se afla si trei salajeni, respectiv Vasile Padurean – presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Salaj, Gheorghe Terhes – fostul director al Silcotub SA, Jana Popa – director al Silvania Michelin Zalau, dar si Paolo Bassetti – presedintele Consiliului de Administratie al TenarisSilcotub Zalau. Conform Cartei Universitatii, calitatea de Senator de Onoare al Universitatii Babes-Bolyai poate fi atribuita unor persoane licentiate, implicate in viata sociala, stiintifica, artistica, sportiva, economica sau politica, regionala, nationala sau internationala, care au sprijinit Universitatea sau au capacitatea de a sustine Universitatea sau care au fost distinse cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Babes-Bolyai.

Eu sunt de mai multi ani pe lista Senatorilor de Onoare, pentru ca acolo mi-am realizat doctoratul in stiinte economice, ne-a declarat ieri Vasile Padurean. De altfel, Camera de Comert are o colaborare foarte buna cu UBB, la Zalau realizandu-se, prin intermediul universitatii clujene, un program de masterat in domeniul economic foarte apreciat, a completat presedintele CCI Salaj.

De remarcat ca pe lista respectiva se regasesc Mugur Isarescu – guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, dar si Olila Jorma – presedintele Nokia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »