Rominserv face canalizare la cheie in comuna Criseni

Magazin Salajean 7 decembrie 2007 0

Rominserv face canalizare la cheie in comuna Criseni

La finele lunii trecute Rominserv – antreprenor general al Grupului Rompetrol a castigat licitatia pentru implementarea unui sistem centralizat de canalizare la cheie in localitatea Criseni. Acesta consta in realizarea unui sistem de conducte de canalizare cu o lungime totala de 21 km, pentru toate strazile din cele trei sate ale comunei, respectiv Criseni, Cristur si Garceiu, precum si statii de epurare pentru aceste localitati. Valoarea totala a investitiei finantata din fonduri guvernamentale este de circa 1,2 milioane de euro. Lucrarile au demarat de circa trei saptamani, fiind realizati deja 300 – 400 de metri de sapaturi la Garceiu, declara Major Andrei, primarul comunei. Proiectul are ca termen de finalizare luna decembrie a anului viitor.

Revenind la Rominserv, conform unui comunicat de presa, compania a castigat in acest an patru licitatii publice pentru realizarea unor proiecte de infrastructura (apa, canalizare), in valoare totala de 4,4 milioane de dolari. Atribuirea acestor licitatii demonstreaza capabilitatea Rominserv de a-si adapta serviciile la nevoile de dezvoltare a infrastructurii rurale si urbane, in acord cu standardelor de calitate din Uniunea Europeana. Impreuna cu Palplast Sibiu (productie de tevi si fitinguri din polietilena) si cu punctul sau de lucru Rominserv Valves Zalau (productie industriala), Rominserv poate asigura, in calitate de antreprenor general, solutii profesioniste pentru diferite proiecte din acest domeniu declara directorul general al companiei, Victor Popovici.

Rominserv va mai moderniza si dezvolta retelele de alimentare cu apa potabila in localitatile Iordacheanu si Gura Vitioarei (judetul Prahova), Braesti si Cristesti (judetul Iasi), valoarea totala a proiectelor fiind de aproximativ 2,8 milioane USD.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »