Rocada la sefia institutiilor salajene

Magazin Salajean 27 iulie 2010 0

Rocada la sefia institutiilor salajene

Schimbarile la sefia institutiilor de deconcentrate din judetul Salaj continua de la o saptamana la alta. Dupa ce a condus Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale Salaj, Luminita Nemes a ajuns, de saptamana trecuta, director la Casa Judeteana de Pensii Salaj. Iar pe scaunul de director al agentiei a revenit, dupa o pauza de mai bine de un an, fostul director al institutiei, Matolcsy Elisabeta.

Incepand cu data de 19 iulie, Luminita Nemes, fostul sef al Agentiei Judetene pentru Prestatii Sociale Salaj, este noul director executiv interimar al Casei Judetene de Pensii (CJP) Salaj. Pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului de director executiv, voi asigura interimatul functiei, a mentionat Nemes. Pana la numirea acesteia in functie, prin Ordinului presedintelui Casei Nationale de Pensii si alte Asigurari Sociale nr. 639, conducerea institutiei a fost asigurata de directorii adjuncti ai CJP Salaj, Anamaria Pernes si Florian But.

Pe locul de conducere ramas liber la AJPS Salaj a revenit, dupa ce a absentat mai bine de un an, fostul director al institutiei, Matolcsy Elisabeta. Ordinul presedintelui Agentiei Nationale pentru Prestatii Sociale i-a adus acesteia, din data de 22 iulie, functia de director executiv interimar pana la organizarea unui concurs pentru postul de conducere. Pana la numirea in functie, Matolcsy a ocupat un post de executie in cadrul agentiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »