RFV: pentru un oraş mai curat!

Magazin Salajean 1 iunie 2011 0

RFV: pentru un oraş mai curat!

Activităţile furnizorului de energie, RFV ZA Distriterm contribuie la realizarea Directivei UE privind mediul şi politica energetică, prin aplicarea pe o scară din ce în ce mai largă a unor sisteme energetice eficiente, de ultimă generaţie. De asemenea, compania din Zalău promovează un stil de viaţă ecologic nu numai prin intermediul serviciului pe care îl oferă, ci şi prin sprijinirea activităţilor care contribuie la păstrarea unui oraş care respiră verde.

Nu doar la suprafaţă

RFV „face ordine” nu numai sub pământ, ci şi la suprafaţă. Printre planurile de investiţii pentru acest an ale societăţii se află modernizarea reţelei de distribuţie, printre altele vechea reţea va fi înlocuită cu conducte noi. Scopul acestor lucrări de modernizare îl constituie reducerea semnificativă a pierderilor tehnologice din sistem şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor. Înaintea începerii lucrărilor de reabilitare, angajaţii RFV au curăţat printre altele zona din jurul conductelor aeriene.

Muncă în echipă

Timp de câteva săptămâni, în cadrul programului de curăţenie organizat de Primăria Zalău, angajaţii RFV au făcut ordine în jurul centralelor termice, au curăţat de tufişuri conductele din spatele Liceului nr.1. Două remorci de tufişuri uscate şi buruieni, aproape zece saci de gunoi, şi un oraş mai puţin poluat – acesta este bilanţul acţiunii demarate cu mândrie de echipa RFV. Cu efort comun reuşim să contribuim la un oraş mai curat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »