Restructurari in reteaua postala din Salaj

Magazin Salajean 2 septembrie 2011 0

Restructurari in reteaua postala din Salaj

Judetul Salaj este inclus in procesul de reorganizare a retelei nationale postale. Din datele prezentate de reprezentantii Serviciului Relatii Publice din cadrul Companiei Nationale Posta Romana acest demers se realizeaza in doua etape, fara reducere de personal. Mai precis, prima etapa, care a fost deja parcursa, a avut ca scop diminuarea numarului de subunitati postale si reducerea costurilor, in special, a celor de transport.

Pentru cea de-a doua etapa de reorganizare se vor realiza modificari ale structurii de subunitati postale astfel: doua oficii postale vor fi tranformate in ghisee; 14 agentii postale si o circumscriptie postala vor fi desfiintate; in schimb, va fi infiintat un ghiseu postal.

Exista posibilitatea ca aceste masuri preconizate a se aplica in etapa a II-a de reorganizare sa inregistreze modificari in functie de rezultatele economice obtinute de subunitatile postale din cadrul Oficiului Judetean de Posta Salaj. Masurile ce vor fi dispuse se incadreaza in programul de reorganizare a activitatii subunitatilor postale operative, in scopul adaptarii acestora la traficul actual, precum si de reducere a cheltuielilor de exploatare, a precizat reprezentantul CN Posta Romana.

Reteaua postala din Salaj cuprinde 139 de subunitati postale, din care: sapte oficii postale urbane, opt oficii postale rurale, un oficiu de distribuire centralizata (OPDC), doua oficii postale rurale mecanizate (OPRM), doua ghisee postale exterioare urbane, 19 ghisee postale exterioare rurale si 100 de agentii postale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »