Restaurantul Etiquette – acelasi bun gust si rafinament, in casa noua

Magazin Salajean 23 martie 2009 0

Restaurantul Etiquette - acelasi bun gust si rafinament, in casa noua

Restaurantul Etiquette s-a mutat in acest weekend in casa noua, in zona centrala a Zalaului, intr-un decor de bun gust si o atmosfera selecta, unde isi asteapta clientii cu deliciile culinare cu care deja i-a obisnuit, intr-un spatiu mai generos si o locatie mai accesibila.

Situata pe strada Corneliu Coposu nr. 7, noua incinta a restaurantului Etiquette a fost inaugurata in acest weekend, in cadru festiv, Dan Turcas, administratorul Etiquette, primindu-si oaspetii cu o cupa de sampanie si multa bunavointa. Atmosfera a fost intretinuta pe parcursul serii de New Cafe Orchestra o formatie de muzica ambientala si divertisment din Cluj, care a adus un plus de eleganta si cochetarie evenimentului in sine si care a facut deliciul invitatilor. Dealtfel, New Cafe Orchestra va concerta lunar la restaurantul Etiquette, prin urmare, pe langa preparatele culinare dintre cele mai rafinate, iubitorii muzicii de calitate au un motiv in plus pentru a vizita restaurantul.

Restaurantul Etiquette se bucura deja de notorietate printre restaurantele selecte din municipiul Zalau, inca de la data infiintarii, la inceputul anului 2003, cand restaurantul in discutie isi primea primii clienti in vechea locatie de langa Casa Armatei. In anul 2004 Etiquette urma sa-si diversifice activitatea prin infiintarea serviciului de cattering, care satisface in prezent 1.600 de clienti din municipiu si din tot judetul Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »