Reprezentanţii pensionarilor, adunaţi sub “umbrela” Prefecturii

Olivian Vadan 17 ianuarie 2013 3
Reprezentanţii pensionarilor, adunaţi sub “umbrela” Prefecturii

Instituţia Prefectului a găzduit, joi, prima şedinţa din acest an a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. La întâlnire au participat reprezentanţi ai Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere – S.R.I., Organizaţiei Pensionarilor, a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere din Ministerul Apărării, Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Asociaţiei Medicilor Pensionari, Casei de Asigurări de Sănătate, Sindicatului Liber al Pensionarilor Sălaj, Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice, Direcţiei de Sănătate Publică şi Casei Judeţene de Pensii Sălaj.
Potrivit unei informări făcute de Instituţia Prefectului Sălaj, principalul punct pe ordinea de zi a şedinţei a vizat stabilirea tematicii pentru întâlnirile ce vor avea loc în anul curent. În acest context, reprezentanţii organizaţiilor pensionarilor vor face câte trei propuneri care vor fi centralizate şi cuprinse în calendarul aferent anului 2013. În cazul în care o propunere se va regăsi pe lista mai multor organizaţii, atunci aceasta va fi dezbătută cu prioritate.
În cadrul şedinţei, prefectul Filonaş Chiş a âinut să precizeze că propunerile venite din partea organizaţiilor pensionarilor vor fi suţinute de către Instituţia Prefectului şi transmise către instituţiile abilitate să le soluţioneze.
Sedinţa următoare a Comitetului Consultativ, care se va desfaşura în luna februarie, va avea pe ordinea de zi situaţia biletelor de tratament dar şi indexarea pensiilor. Olivian Vădan

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 17 ianuarie 2013 at 18:21 - Reply

  Frectie la picior de lemn!

 2. Claudia 18 ianuarie 2013 at 11:18 - Reply

  Pensionarii din invatamant carora li s-au retinut sume ilegal din salarii si le-au castigat in instanta ,nu erau idreptatiti sa primeasca la pensionare sumele ? Sa nu se astepte pana-si vor primi doar sicriul de la sindicat (va rog sa ma iertati ca ma exprim asa )
  Noi ne-am acchitat timp de 40 de ani toate datoriile fata de stat ,stiu ca exista lege care prevede ca si statul trebuie sa-si plateasca datoria fata de angajatul corect,la pensionare. Poate discutati si acest aspect in februarie .Cu respect..

 3. Anonim 20 ianuarie 2013 at 22:16 - Reply

  mult prea mult spus prefectul…..

Lasa un Raspuns »