Reprezentanta auto din Zalau, sanctionata de Protectia Consumatorilor

Magazin Salajean 9 septembrie 2010 0

O reprezentanta auto din Zalau a fost sanctionata cu amenda de 2.500 de lei, intr-un control efectuat de comisarii de la Protectia Consumatorilor Salaj. Controlul a fost dispus de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor in luna august si a vizat respectarea furnizarii informatiilor referitoare la consumul de carburant si emisiile de C02, la comercializarea autoturismelor noi, conform prevederilor HG 343/2004.

La nivelul judetului Salaj, comisarii au verificat doi operatori economici, respectiv 13 autoturisme in valoare de 710.000 de lei.

La sediul unei reprezentante auto au fost depistate mai multe nereguli. Si anume, unul dintre autoturismele expuse nu avea eticheta unde se stipulau informatiile referitoare la consumul de carburant si emisiile de C02. Aceeasi reprezentanta auto nu avea afisat in loc vizibil Codul Unic de Inregistrare. Pentru deficientele constatate s-a aplicat un avertisment si o amenda in valoare de 2.500 de lei, a declarat directorul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Salaj.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »